ceturtdiena, 2016. gada 22. decembris

Naudas maka maģija - kāds maks ir jāpērk un kā jāiekārto, lai būtu nauda.

Maks ir naudas māja. Kādā mājā dzīvo jūsu nauda? Vai jūs paši gribētu tādā dzīvot? Ja ne, laiks iegādāties un iekārtot jaunu mājvietu savai naudai.


Labā garastāvoklī un augošā mēnesī

Maku vislabāk iegādāties un iekārtot augošā mēnesī 1., 6. vai 13. Mēness dienā (sk. Mēness dienu kalendāru). Maks jāperk labā garastāvoklī un bez steigas. Pievērsiet uzmanību, lai tas būtu no dabīga materiāla.

Katram makam spilventiņu

Ja mājās maku ņemat ārā no somas, to nedrīkst likt uz cietas virsmas. Gan mājās, gan darbā turiet mazu, zaļu un mīkstu spilventiņu. Nauda jums kalpo, tai ir arī jāatpūšas.

Sarkans vai zaļš?

Katram cilvēkam ir savas labās un sliktās krāsas. Kas der vienam, neder otram. Tas attiecas arī uz maka krāsu. Taču naudai ir savas mīļās krāsas: zaļā un sarkanā. Uzmanīgi ar sarkano - tā ne visiem der, jo dažiem sarkans maks rada trauksmi un nauda nemitīgi tiek izlietota "degošām lietām" Ideālā variantā jāpalieto gan zaļš, gan sarkans maks un jāskatās, kurā nauda labāk "uzvedas".

Divi maki

Ideālā variantā somā vajadzētu nēsāt divus makus: vienu lielu papīra naudaszīmēm un maksājumu kartēm, otru mazu sīknaudai un atlaižu kartēm.

Krāsu spēles

Ja vien jūsu intuīcija nesaka pretējo, neizvēlieties zilu (nauda aizplūdīs kā ūdens), baltu (nauda kļūs neredzama, respektīvi, šķitīs, ka tās nekad nav), brūnu (šādā makā nauda nāks ar smagu, pat pārcilvēcisku darbu) maku.

Maģiskie nodalījumi

Makam, kurā glabāsiet papīra naudu, ieteicami vismaz trīs nodalījumi. Tos sadala, skatoties no jums tuvākā, kad maks ir atvērts. Pirmais nodalījums mazajiem nomināliem (Ls 5-10), otrais -vidējiem (Ls 20-50), trešais -lieliem nomināliem (Ls 50, 100, 500). Ļoti laba naudas enerģija rodas, ja katrā nodalījumā atrodas vismaz divas viena nomināla naudaszīmes, kas ikdienā netiek izdotas. Pārējo naudu liek pa vidu šīm naudaszīmēm un izdod to.

Kā likt banknotes?

Naudaszīmes makā jāliek “ar skatu" pret sevi un apakšmalu uz leju. 7a, lai nauda nav “ar kājām gaisā".

Ari izmēram ir nozīme

Makam jābūt pietiekami lielam, lai naudaszīmes ietilptu makā nesalocītas. Pērkot maku šogad, ieteicams līdzi ņemt eiro, lai precīzi izmērītu maka lielumu. Eiro ir lielāki un platāki par latiem.

Nekādu foto un čeku!

Maks ir paredzēts naudai, bet tā ir kaprīza un necieš konkurentus, tāpēc neturiet makā čekus, vizītkartes, tuvinieku fotogrāfijas vai dzīvnieku attēlus.

Naudas maka simorons

Vakarā nolieciet maku uz zaļā spilventiņa. Telefona lādētāju pieslēdziet strāvai un to galu, ko parasti sprauž telefonā, pievienojiet makam. Izpildot šīs darbības, sakiet: "Es esmu tas, kas uzlādē maku!" No rīta, noņemot maku no lādētāja, sakiet: "Es esmu tas, kas uzlādējis maku!"

Poga vai rāvējslēdzējs

Pievērsiet uzmanību maka aizdarei. Maks ar spiedpogu piemērots brīvo profesiju pārstāvjiem, cilvēkiem, kuri paši ir atbildīgi par naudas pelnīšanu un izdošanu. Maks ar rāvējslēdzēja aizdari simboliski savieno divas naudas. Piemērots tiem, kuri strādā lielos uzņēmumos, īpaši der darbiniekiem, kuri strādā ar ārvalstīm vai daudziem partneriem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru