svētdiena, 2016. gada 25. decembris

Kā izmantot 100% enerģijas potenciāla?

Katrs cilvēks var veidot savu likteni un kļūt par ģēniju, ja vien viņš zina un ievero kosmosa likumus. Lai aktivizētu savu potenciālu, ir jamaina domāšanas komplekss.


KASPARS VIDOVSKIS

  • Nodarbošanās: ekstrasenss, psihoinformaciologs. 
  • Specializācija: no stresa un fiziskiem simptomiem lidz pat attiecību problēmām. 
  • Pieredze klientu konsultēšanā: divi gadi.
  • Gudra doma: “Šajā dzīvē pats svarīgākais ir sajust Dieva mīlestību, mīlēt un cienīt apkārtējos.”
Jau senie filozofi ir teikuši: “Izzinot sevi, tu izzini visu” taču vēl joprojām zinātne nav spējusi iemācīt, kā izzināt visu savu potenciālu. Nu mūsu civilizācija ir iegājusi Ūdensvīra laikmetā -tas ir mīlestības, labsirdības un gaismas laikmets. 21. gadsimts ir garīgi informatīvās civilizācijas gadsimts, kurā apvienosies visas zinātnes, mākslas, filozofijas un reliģijas. Tas veicinās jaunas kosmohumānas kultūras dzimšanu. Vienīgais ceļš, pa kuru būtu jāiet mūsu civilizācijai, ir cilvēces garīgās atdzimšanas un morālo vērtību atzīšanas ceļš. Tas ir ceļš katram pašam pie sevis, jo patiesībā katrs no mums ir potenciāls ģēnijs.

Miljonā daļa procenta.

Cilvēks ir ģeniāli izveidots, mūsos ir kolosāls resurss, kas diemžēl netiek pilnībā izmantots, jo nav nepieciešamo zināšanu. Tiek pētīts fiziskais ķermenis, intelekts, izmantoti tādi jēdzieni kā kultūra, ētika, estētika, bet pārējās, daudz pilnīgākās cilvēka sistēmas izmantotas netiek. Cilvēks ir ieslodzīts piecu maņu orgānu apjaustā pasaulē, it kā visa pārējā nemaz nebūtu. Šādas materiālistiskās zinātnes pēta vien nepilnu procentu no esamības, jo Visumā rupjās matērijas ir mazāk par vienu procentu. Precīzāk -viena miljonā daļa procenta. Tatad zināšanu apjoms, ko dod visas materiālistiskās zinātnes, ir tikai viena miljonā daļa procenta. Kosmoeniopsiholo-ģija ir zinātne, kas var palīdzēt piekļūt līdz šim nesasniedzamajam potenciālam un ļaut cilvēkam simtprocentīgi izmantot visus garīgos un fizioloģiskos resursus.

Zinātne par Visumu.

Personības pašizziņa, paš-pilnveidošanās, pašrealizācija... Sos aktuālos tematus veiksmīgi risina jauna fundamentāla zinātne par cilvēku un Visumu - kosmoeniopsiholoģija. Kosmoss - tās ir likumsakarības, pēc kurām dzīvo un darbojas mūsu organisms un mūsu dvēsele. Kosmoeniopsiholoģija palīdz cilvēkam apzināties, kas viņš patiesībā ir, kas ir apziņa, domāšana, kas ir cilvēka informācijas centri, smalkie ķermeņi, kas ir Visums.

Cilvēka domai piemīt milzīgs spēks. Ta veido un pārveido. Psihoinformatīvās tehnoloģijas nodarbojas ar domu mate-rializēšanu. Tas tiek izveidotas eksperta prātā, piemērojot precīzu metodoloģiju, un tādējādi viņš, izmantojot paša domāšanas procesu, var ietekmēt realitāti. Ir dažādi psihoinformatīvās tehnoloģijas veidi. Tie atšķiras pēc izveidošanas formas un programmu nosūtīšanas. Konkrētu specializēto domu veidošana un nosūtīšana tiek modelēta pēc noteiktas shēmas. Tas var piemērot tiešā kontaktā vai attālināti starp divām dažādām sistēmām, teiksim, cilvēku, dzīvnieku, sabiedrību, vidi, Visumu utt. Tas ir veids, kā simtprocentīgi iespējams realizēt cilvēka potenciālu, ļaujot tam krietni ātrāk īstenot jebkuru dzīvībai svarīgu programmu un saņemt enerģiju, kas palielina aktivitāti, attīra organismu no metabo-lisma produktiem, nodrošina ilgmūžību.

Kad tiks apzinātas pašas svarīgākās vērtības un apjausts, ka mantiskais nav pats galvenais, būs gan labi cilvēki apkārt, gan labklājība. Sāksim ar sevi, nevis nosodīsim tos, kas ir mums apkārt.

 

Jāsāk ar sevi.

Lai aktivizētu potenciālu, jāmaina cilvēka domāšanas komplekss. Pirmām kārtām jāsāk ar to, ka jābeidz vairot negatīvo informāciju. Ir jādzīvo ar tīru sirdsapziņu. Nevajag visu laiku mēģināt attaisnot savu rīcību, bet gan jādzīvo tā, lai nebūtu jāattaisnojas. Jāsaprot, ko mēs katrs šeit darām, kāds ir mūsu uzdevums. Pārsvarā mēs vēlamies tikai ņemt un pēc tam nesaprotam, kāpēc mums nekā nav - ne naudas, ne mīļotā cilvēka, kāpēc apkārt ir citi, kuri arī no mums grib tikai ņemt, neko nedodot pretī.

Mēs nesaprotam pašu svarīgāko - lai kaut ko saņemtu, kaut kas ir jādod. Pat uz baznīcu cilvēki iet, lai kaut ko prasītu, lūgtu. Mēs aizmirstam, ka arī paši varam dot. Turklāt vissvarīgāko -mīlestību pret otru. Kad cilvēki to apjautīs, viņiem viss būs. Kad tiks apzinātas pašas svarīgākās vērtības un apjausts, ka mantiskais nav pats galvenais, būs gan labi cilvēki apkārt, gan labklājība. Sāksim ar sevi, nevis nosodīsim tos, kas ir mums apkārt.

Negatīvā transformēšana.

Strādājot par psihoinfor-maciologu, īpašu uzmanību pievēršu karmas korekcijai. Cilvēku piesārņotā karma ir saslimšanu pamatcēlonis, diemžēl viņi paši to bieži vien pat nenojauš. Orientācija uz fizisko ķermeni, uz sekām, nevis uz cēloni, ir bezjēdzīga un bīstama, tāpat kā milzīgu līdzekļu tērēšana cīņai ar slimībām, nevis to izraisītājiem. Tam pamatā ir informācijas trūkums par kosmosa (makrosistēmas) un cilvēka (mikrosistēmas) pamatuzbūvi un savstarpējo mijiedarbību. Ar jaunajām tehnoloģijām, ko esmu apguvis pie profesora A. Ig-natenko, cilvēka karmas korekcija un attīrīšana notiek ātri un efektīvi, nodrošinot rezultātus un ļaujot cilvēkam strādāt pašam ar sevi.

Vienīgais, kas mums traucē sasniegt mūsu pozitīvos mērķus un realizēt ieceres, ir mūsu karma.


Svarīgi apzināties, ka karmu palielina arī negatīvā informācija, kas katru dienu gāžas pār mums no apkārtējās vides, cilvēkiem, Visuma antipasaulēm, plašsaziņas līdzekļiem un pašu nekontrolētām emocijām. Izolēties no tā visa mūsdienu cilvēkam faktiski nav iespējams, taču var iemācīties kontrolēt un transformēt negatīyo,informāciju, tādējādi nevēršot tās graujošo ietekmi uz sevi un tuvākajiem.

Lāstu nav.

Karma ir negatīva informācija, ko mēs esam sapelnījuši ar savu līdzšinējo rīcību. Šo informāciju mēs ņemam līdzi arī no iepriekšējām dzīvēm, un tā summējas ar šajā dzīvē sastrādāto negatīvo. Ta nav tikai rīcība, bet arī mūsu domas/ mūsu attieksme pret dzīvi un apkārtējiem cilvēkiem. Šo^ informāciju ir ļoti būtiski pārveidot, atstrādāt, lai varam labi un brīvi dzīvot nākotnē. Vienīgais, kās mums traucē sasniegt mūsu pozitīvos mērķus un realizēt ieceres, ir mūsu karma. Tie nav'nekādi lāsti, nekādas ļaunas acis, tā ir vienīgi mūsu pašu karmarkas' mijiedarbojas ar visām apkārtējām likumsakarībām un situācijām. Lai mēs varētu brīvi dzīvot bez šiem šķēršļiem, mums ir jāapzinās savas rīcības sekas un jābeidz pildīt karmas trauks ar negatīvo informāciju. Jāsāk dzīvot, ievērojot kosmosa likumus, un jāvairo mīlestība, tad būs visas iespējas realizēt visus 100% enerģijas potenciāla. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru