pirmdiena, 2016. gada 5. decembris

KARSTO LAVAS AKMEŅU UN PUSDĀRGAKMEŅU MASĀŽA

KAS TĀ IR? 

Dziednieciska un relaksējoša masāža, tās galvenais elements ir karsti akmeņi, kas ik dienas tiek speciāli kopti un enerģētiski uzlādēti. To savdabīgais spēks palīdz attīrīt un uzlabot čakru darbību, novērst dažādas enerģijas blokādes, kā arī atjaunot organisma vispārējo veselību. Pēc izvēles masāžas beigās var tikt izmantoti arī vēsi pusdārgakmeņi, kas tonizē ķermeni un atmodina dvēseli.

PROCESS 

Pirms masāžas lavas akmeņi ūdens peldē tiek sasildīti un sagatavoti klientam. Sākumā ar aptuveni pusstundu ilgām plūstošām roku kustībām tiek aktivizētas enerģijas plūsmas cilvēka organismā, tad seko karsto lavas akmeņu novietošana uz čakru un marmas punktiem. Tie var tikt izvietoti pēc konkrētas sistēmas vai pielāgoti individuālām vajadzībām. Ja ir vēlēšanās, masāžas beigās tiek izmantoti arī pusdārgakmeņi, kas piemeklēti atbilstoši cilvēka čakru krāsai un novietoti uz enerģētiskajiem punktiem. Pēc procedūras ieteicams noslaucīties vai noskaloties.

EFEKTS 


Veicot procedūru kursu, čakras tiek sabalansētas un ķermenis atgūst harmoniju. Palīdz atbrīvoties no liekā svara, veicina vispārēju organisma atjaunošanos.

ĪPAŠI IETEICAMA 

Nopietnas fiziskas vai garīgas pārpūles un intensīvu muskuļu sāpju gadījumā.

NAV IETEICAMA 

Grūtnie čības laikā, izteiktu asinsrites traucējumu, onkoloģisko slimību un pārmērīgi augsta cukura līmeņa gadījumā.

ILGUMS 


60-80 minūtes.


IEVĒROJIET!

♦    Pēc masāžas stundu nevadiet transportlīdzekļus, jo reakcija var būt izmainījusies!
♦    Neapmeklējiet masāžu ar mazāk nekā piecu dienu pārtraukumu - tā ir ļoti aktīva un turpina iedarboties arī vairākas dienas pēc seansa.

1 komentārs:

  1. What is gambling game? - Casino Sites
    The 바카라사이트 gaming concept started out as a simple bet on the horse being a ticket. In the late 1980s, the idea of betting on horse races became a thing 우리카지노 of the past.

    AtbildētDzēst