sestdiena, 2016. gada 24. decembris

Tibetas masāža

KAS TĀ IR? 

Masāžā tiek izmantoti īpaši Tibetas maisiņi, kuru sastāvs bioenerģētis-ki labvēlīgi iedarbojas uz cilvēka ķermeni un attīra no dažāda veida fiziskajām un garīgajām negācijām. Maisiņu sastāvā ietilpst Himalaju oļi, Tibetas kalnu kristāli, Nāves jūras sāļi, sandalkoka, rozmarīna, apelsīna un lavandas ēteriskās eļļas. Katra ķermeņa šūna sajūt unikālu dabas pieskārienu, jo visām maisījuma sastāvdaļām piemīt dziednieciskas spējas.

PROCESS 


Gatavošanās masāžai sākas jau aptuveni stundu pirms klienta ierašanās - vispirms Tibetas maisiņi tiek piepildīti ar īpašo maisījumu, tad siltā mandeļu eļļas peldē sildīti aptuveni pusstundu. Sākumā masāžas baudītājam jānomazgājas dušā, pēc tam jānoguļas uz kušetes. Vispirms tiek masēta ķermeņa mugurpuse un uz tās izvietoti Tibetas maisiņi, kas pēc tam tiek apsegti ar dvieli, lai pastiprinātos to sildošā iedarbība. Tad maisiņus izvieto uz ķermeņa priekšpuses un visbeidzot ari uz sejas.

EFEKTS 


Atjaunota muskuļu un kustību sistēma, samazināta tūska audos un stīvuma izzušana. Enerģiski uzlādēts gan fiziskais, gan garīgais ķermenis, paaugstināts dzīvesprieks un uzlabots psihoemocionālais stāvoklis.

ĪPAŠI IETEICAMA 


Muskuļu sāpju, sastiepumu un traumu gadījumā, īpaši piemērota vīriešiem.

NAV IETEICAMA 


Grūtniecības laikā, izteiktu asinsrites traucējumu, onkoloģisko slimību un pārmērīgi augsta cukura līmeņa gadījumā.

ILGUMS 


80 minūtes.

IEVĒROJIET!

♦    Pēc procedūras noskalojieties, taču nelietojiet ziepes!
♦    Neapmeklējiet masāžu biežāk kā reizi piecās dienās!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru