trešdiena, 2016. gada 7. decembris

MAĢISKAIS MASĀŽAS RITUĀLS AR SVECĒM

KAS TAS IR? 

Masāžas filozofija paredz, ka cilvēku ļoti ietekmē laiks, kurā viņš piedzimis, tāpēc ir svarīgi izvēlēties tam atbilstošā elementa sveces. Tas gatavotas no dabīgiem materiāliem, izdala īpašu aromātu, un cilvēka organisms relaksācijas veidā atgūst spēku un veselību. Masāža sevišķi piemērota ziemā vai lietainos laika apstākļos.

PROCESS 

Pirms cilvēka ienākšanas telpā tiek aizdedzinātas individuāli izvēlētās sveces. Tad masāžas saņēmējs tiek noguldīts uz vēdera, jo sākotnēji tiek masēta ķermeņa aizmugure. Masāžas kustības ļoti līdzinās klasiskajā masāžā izmantotajām. Tiek lietots šī sviests, kas pirms procedūras izkausēts sveces liesmā. Ta sastāvā esošās vielas labvēlīgi iedarbojas uz ādas veselību, palīdz to atjaunot un tonizēt. Līdzīgā veidā tiek izmasēta arī ķermeņa priekšpuse.

EFEKTS 

Enerģētiski uzlādēts ķermenis, atbrīvošanās no stresa, ādas stāvokļa uzlabošanās.

ĪPAŠI IETEICAMA 

Kā relaksācijas veids der jebkuram.

NAV IETEICAMA 

Nopietnu onkoloģisko slimību gadījumā.

ILGUMS 

60 minūtes.

IEVĒROJIET!


♦    Pirms pirmā seansa noteikti iepazīstieties ar sveču aromātiem - ja kāds no tiem nepatīk, nekautrējieties un lūdziet nomainīt pret citu!

♦    Ja izjūtat nepatiku pret masieri jau masāžas sākumā, pasakiet to. Ja neveidosies savstarpēji pozitīva saikne, masāža nebūs efektīva.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru