ceturtdiena, 2016. gada 8. decembris

Skaņas masāža čakrām

KAS TĀ IR? 

Masāža balstās uz pieņēmumu, ka cilvēka organismu, kas satur 80% ūdens, ar skaņas vibrācijām var masēt no iekšpuses, proti, jau šūnu līmeni. Tiek uzskatīts, ka veselās un slimās ķermeņa šūnas skan dažādi, tāpēc ar masāžas palīdzību iespējams rezonēt slimās šūnas un, sniedzot tām pareizo vibrāciju, atkal padarīt veselas. Tiek izmantota speciāla ierīce - čakrofons. Ta sastāv no dažādi skanošām metāla caurulītēm, kas tiek ieskandinātas ar koka nūjiņas palīdzību.

PROCESS 

Procedūras sākumā cilvēks tiek noguldīts uz muguras, drēbes novilkt nav nepieciešams. Tad uz ķermeņa tiek izvietoti 13 čakrofona toņi (nelielas, vieglas ierīces, kas rezonē ar radīto skaņu). Masāžas speciālists, vadoties pēc savām sajūtām un pacienta vēlmēm, ar koka nūjiņu viegli ieskandina pie sienas izvietotā lielā čakrofona metāla caurulītes. Rodas skaņa un vibrācija, kas aizceļo cilvēka ķermenī. Pēc procedūras iestājas miers un reizēm uzmācas nepārvarama vēlme pagulēt.

EFEKTS 

Atjaunota enerģijas cirkulācija un sakārtotas čakras. Mazinātas akūtas sāpes, nomierināta cilvēka emocionālā uztvere un ķermenis.

ĪPAŠI IETEICAMA 

Akūtu sāpju, depresijas, bezmiega un paaugstinātas uzbudinātības gadījumā. NAV IETEICAMA Onkoloģisku slimību gadījumā.

ILGUMS

 40-50 minūtes.

IEVĒROJIET!

♦ Dodoties uz masāžu, izvēlieties dabiska un viegla auduma drēbes.
♦ Ja seansa laikā rodas nepatīkamas sajūtas, uzreiz sakiet!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru